World Dirham BerhadWDB adalah program pengumpulan Dirham yang menyediakan perkongsian keuntungan dan pilihan untuk memanfaatkan pada margin yang tinggi dengan caj pembiayaan yang kompetitif.

WDB menawarkan hasil dari Dirham, produk  tradisional berkualiti yang terkumpul semata-mata untuk pengekalan modal.

Hasil dari Dirham yang dibeli melalui pelan perkongsian keuntungan inovatif. Pelan inovatif ini adalah unik, kerana Dirham atau perak sentiasa dilihat sebagai pelindung nilai terhadap inflasi dan pelaburan dengan pemeliharaan modal yang baik. Dengan WDB, anda kini boleh mempunyai KEDUA-DUA sekali.

Pilihan untuk memanfaatkan keuntungan melalui Dirham tambahan bersama syarikat kewangan untuk MEMAKSIMUMKAN pengumpulan serta keuntungan anda.

Semua Dirham yang dibeli oleh anda melalui pembiayaan juga akan mendapat saham keuntungan selagi anda layak.

Dirham 1world dijual pada nilai HARGA PASARAN dan berada dalam lingkungan harga yang sama yang dihasilkan dan dijual di Malaysia.

WDB memperkenalkan  konsep unik iaitu memperkenalkan satu asas bagi memulakan langkah mengubah cara menabung melalui " Dirham Perak " sambil menikmati " Perkongsian Keuntungan " sehingga 18% Setahun !!! PROFIT @ Keuntungan akan dibayar setiap 3 bulan…. Dengan Mendapatkan dari WDB ;Syiling Perak ” 10 DIRHAM ”
(10 dirham .99999 Fine Pure Silver@29.75 grams)..
RM284 = 1 coin.
  Syiling Perak ” Lunar Year Of The Dragon ”
( 99.9 Fine Pure Silver )
RM388 = 1 coin

Sesiapa saja layak menerima keuntungan sehingga 18% setahun disamping boleh mendapat keuntungan yang berganda daripada jualan dirham perak tersebut.

" Penjimatan tidak akan menjadikan anda kaya .. Akan tetapi memanfaatkan kepintaran dari wang anda melalui Hartanah dan Simpanan Pintar."

 " Jangan tunggu untuk membeli perak .... Beli perak dan tunggu hasilnya ..

 " Berminat ..!!! Hubungi kami ..

Azman : 011 14343612 ( sms )
Email : norazmania@gmail.com

Sabda Rasulullah s.a.w "Suatu masa akan tiba menimpa umat manusia dimana tiada (yang tertinggal) yang berguna (memberi manafaat) melainkan satu dinar (wang emas) dan satu DIRHAM (wang perak)"

Tun Dr Mahathir Mohamad  "Pengunaan dinar dan DIRHAM sebagai usaha menegakkan sistem ekonomi yang lebih adil dan telus.Emas  dan perak tidak sama dengan matawang kerana ia tidak boleh dimanipulasikan di pasaran semasa"